client:

BASE Milano

location:

via Bergognone 34, Milano

 

area:

600 sqm 

 

chronology: 

project design: August 2018

realization: June 2019

GEZA designed the space for the Music Innovation Hub within the BASE Milano. A large open-space (600 sqm) was entirely "dressed in black", adding a strong character to the clear industrial origin of the building. The space hosts various functions related to the world of music production: coworking areas, meeting rooms, a lounge for the public and a "green room" that encloses "la CAPSULA".

La CAPSULA, an element of great technological value created in collaboration with the B-Beng company, with very high acoustic and functional performance, is the center of the project. It is a flexible space that manages to coexist several places in one: a recording studio, a stage, an arena and a backdrop for the show.

Thanks to careful planning, the CAPSULA is able to host reserved or open activities, always controlled by an independent 

project:

GEZA Architettura – Stefano Gri, Piero Zucchi

 

team:

arch. Alessia Dorigo (project architect)

arch. Giulia Marcon (collaboratrice)

© geza 2019  CF e P.IVA 02082250305